OVER SKY-INFLATABLES

Een stukje over ons zelf

Sky-inflatables produceert unieke springkussens, opblaasbare attracties, feestfiguren en maatwerk inflatables. Een jong bedrijf met veel aandacht voor de klant. Wij houden van transparantie en korte lijntjes met een-op-een begeleiding. Door onze jarenlange ervaring in het produceren van inflatables is het ons gelukt om unieke producten te maken van de allerhoogste kwaliteit tegen de allerbeste prijs. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden en supporten.

Kom gerust eens langs voor een lekkere kop koffie, om uw ideeën te bespreken, of misschien alleen al voor een goed gesprek. U bent van harte welkom. Onze klanten staan bij ons centraal en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Onze service gaat verder!

Wij bieden consistente kwaliteit en vriendelijke, betrouwbare service. Wat uw persoonlijke visie of behoeften ook mogen zijn, ons professionele team staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat u niet alleen op tijd uw product ontvangt, maar ook de informatie en ondersteunende service die nodig zijn om concurrerend te zijn in de markt. Het onderhouden van een levenslange relatie met onze klanten is onze eerste prioriteit, daarom is uw 100% klanttevredenheid gegarandeerd!

Onze medewerkers van zijn zeer goed geïnformeerd over de nieuwste producten en trends in de branche en geven die tips graag door aan u. Ons team is telefonisch of online bereikbaar van maandag tot en met vrijdag om u te helpen met al uw vragen. Ook bieden wij onze klanten hulp en ondersteuning bij het starten van uw eigen verhuurbedrijf. Van begin tot eind kennen we de markt en bieden we u de tools om met uw eerste producten uw verhuurbedrijf groot een succes te laten worden. Heeft u vragen over verhuurcontracten, reclame maken of hoe je het beste een springkussen kunt oprollen? Bel ons gerust!

Assortiment

Bij Sky-inflatables vinden wij het belangrijk om unieke producten te maken. Wij proberen dan ook minimaal 1x per jaar ons hele assortiment te vernieuwen, zodat wij altijd een uniek product kunnen aanbieden aan onze klanten. Elk jaar wordt er hard gewerkt aan nieuwe producten. Ook laten we ons inspireren door onze klanten. Zij weten immers als geen ander welke modellen en thema’s veel gevraagd worden in deze markt.

Mocht u dus zelf een leuk idee hebben voor een springkussen, opblaasbare attractie of feestfiguur, laat het ons weten!

Kwaliteit, veiligheid en originaliteit

Onze producten worden met veel passie en toewijding geproduceerd. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit, veiligheid en originaliteit. Om de kwaliteit goed te waarborgen wordt er alleen gewerkt met door ons zelf geselecteerde materialen. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de beste kwaliteit PVC doek, 650 gram/m2, en de allersterkste garen. (UV bestendig, en rotvrij). Kwetsbare punten worden verstevigd en meerdere malen gestikt.

Door dit proces zijn wij zo zeker van onze kwaliteit dat wij 5 jaar garantie geven op al onze producten. Naast deze garantie bieden wij onze klanten ook 5 jaar lang kosteloze schade afhandeling aan. Dit houdt in dat wanneer u onverhoopt een schade hebt aan uw product, wij deze direct en geheel kosteloos voor u herstellen. Ongeacht de oorzaak van de schade. Top Service van Sky-inflatables!

Uiteraard voldoen al onze producten aan de gestelde eisen voor opblaasbare attracties. Al onze producten zijn gekeurd volgens de NEN-14960 veiligheids- en kwaliteitsnorm. U ontvangt bij elke aankoop o.a. een certificaat van goedkeuring. Dat is uw bewijs dat het product veilig is en geproduceerd is volgens de nieuwste norm.

Leveringen

Sky-inflatables levert al haar producten direct uit voorraad. Deze wordt binnen 24 uur in Nederland en België kosteloos geleverd. Standaard worden al onze producten geleverd inclusief:

  • Blower
  • Transportzak
  • Verankermateriaal
  • Reparatieset
  • Logboek en opzetschema
  • Veiligheidscertificaat
  • Gratis levering

Wanneer u wenst komen wij uw bestelling nog dezelfde dag bij u afleveren. Geen enkel probleem!

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maken wij graag een afspraak. Op verzoek zijn wij ook buiten deze openingstijden geopend, maar ook hier geldt; Graag eerst een belletje!

Demonstratie van onze producten

Ons bedrijfspand is gevestigd aan de Industrieweg 15 in Rogat. Hier nodigen wij u van harte uit voor een geheel vrijblijvende demonstratie van een of meerdere van onze producten. Ook voor vragen of wanneer u informatie wenst, bent u van harte welkom. Omdat wij graag de tijd nemen voor onze klanten raden wij aan om even te bellen met ons voor het maken van een afspraak.

Ook komen wij graag bij u langs om onze producten te demonstreren. Dit doen wij graag en uiteraard zonder enige verplichting, geheel vrijblijvend.

Bel ons voor een afspraak!

Sky-inflatables

Neem contact met ons op

Businesspartner Keurmerk huren

Sky-inflatables is businesspartner van Keurmerk huren. Voor meer info:

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world