INFLATABLES

Bent u op zoek naar een opblaasbaar product?

PVC-fabriek produceert alle inflatables op maat. Springkussens met uw logo, reclamebogen voor events, extra grote blow-ups voor festivals, laat u verrassen door de mogelijkheden

100% kwaliteit

PVC-fabriek staat voor kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgebouwd met het produceren van onze producten. Bij het vervaardigen van onze producten gebruiken wij alleen de aller beste materialen. Kwetsbare punten worden extra gestikt en wordt er gebruik gemaakt van beschermingsbanden. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een kwalitatief hoog product, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw aankoop.

Veiligheid en kwaliteit

Bij het vervaardigen van onze springkussens wordt er naast het ontwerpen van unieke modellen ook veel nadruk gelegd op de veiligheid en kwaliteit van de producten. Zo worden er bijvoorbeeld zelf geselecteerde materialen zoals het pvc doek en garen gebruikt. Elk product wordt geleverd met 5 jaar garantie, en 5 jaar kosteloze schade afhandeling. Daarmee garanderen wij dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van onze producten, zodat u hier jaren lang plezier aan kunt beleven!

Persoonlijk contact

Een van de belangrijke speerpunten van de PVC-fabriek is het persoonlijk contact met de klant. Korte lijntjes. Het is ons doel onze klanten zo goed mogelijk te supporten in wat voor opzicht dan ook. Voor ons is geen vraag te gek. Neem contact met ons op, en laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen. Wij nemen graag de tijd voor je!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world