Stretchtenten

Stretchtenten

In de transport worden zeilen op vele verschillende manieren gebruikt. Wij produceren zeilen voor vrachtwagens, aanhangwagens, marktkramen, en nog veel meer. Alle producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Hiermee kunnen wij snel leveren en is er een constante controle op de kwaliteit. Hierdoor hebben wij in de loop der jaren al vele tevreden klanten kunnen helpen.
Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Laat het ons weten!

100% kwaliteit

PVC-fabriek staat voor kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgebouwd met het produceren van onze producten. Bij het vervaardigen van onze producten gebruiken wij alleen de aller beste materialen. Kwetsbare punten worden extra gestikt en wordt er gebruik gemaakt van beschermingsbanden. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een kwalitatief hoog product, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw aankoop.

Garantie

Wij garanderen dat al onze producten voldoen aan de geleverde of zelf ingemeten afmetingen. Mocht er na aflevering onverhoopt een ongeluk met uw zeilen ontstaan, dan kunnen wij deze in overleg vakkundig en veelal onzichtbaar herstellen.

Wij staan 100% achter onze producten, mocht u onverhoopt een probleem ondervinden met het geleverde product, dan vragen wij u contact met ons op te nemen zodat wij uw probleem in goed overleg kunnen oplossen.

Neem contact met ons op
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world