STRETCHTENT KOPEN

Wil je een professionele stretchtent kopen?

PVC-fabriek heeft diverse modellen in diverse unieke thema’s in het assortiment. Voor elk evenement een passend model.
Al deze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar, binnen 24 uur!

Stretch bestellen

Of u nu op zoek bent naar een stretchtent voor kleinere tuinen, of een stretchttent voor grote events, voor elk type stretchtent bent u bij de PVC-fabriek aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste tent. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren zodat elke aankoop een succes wordt!

Veiligheid en kwaliteit

Bij het vervaardigen van onze stretchtenten wordt er naast het ontwerpen van unieke modellen ook veel nadruk gelegd op de veiligheid en kwaliteit van de producten. Zo worden er bijvoorbeeld zelf geselecteerde materialen, zoals het pvc doek en garen gebruikt. Elk product wordt geleverd met 2 jaar garantie en 2 jaar kosteloze schade afhandeling. Daarmee garanderen wij dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van onze producten, zodat u hier jaren lang plezier aan kunt beleven!

Persoonlijk contact

Een van de belangrijke speerpunten van de PVC-fabriek is het persoonlijk contact met de klant. Korte lijntjes. Het is ons doel onze klanten zo goed mogelijk te supporten in wat voor opzicht dan ook. Voor ons is geen vraag te gek. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen. Wij nemen graag de tijd voor je!

Professioneel stretchtent fabrikant

PVC-fabriek produceert stretchtenten voor de professionele verhuurmarkt. De stretchtenten voldoen aan de gestelde norm en worden geleverd inclusief logboek en gebruikershandleiding. Verder worden de stretchtenten geleverd inclusief:

  • Palen set
  • Transportzak
  • Verankermateriaal
  • Afsnoertouwen
  • Logboek en gebruikershandleiding
  • Gratis levering binnen Europa
  • 2 jaar garantie + kosteloze schade afhandeling
  • Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world